Limita de credit pentru companii - Credite - ProCredit Bank

Limita de credit

ProCredit Bank îţi pune la dispoziţie un instrument financiar versatil şi accesibil, menit să sprijine dezvoltarea şi stabilitatea afacerii tale.

Indiferent de natura activităţii tale, această limită de credit îţi oferă siguranţa şi flexibilitatea de care ai nevoie pentru a-ţi atinge obiectivele şi pentru a răspunde cu succes tuturor provocărilor din mediul de afaceri.

Mai multă flexibilitate pentru afacerea ta

Limita de credit este un produs financiar de tip „umbrelă” oferit de ProCredit Bank, conceput pentru a răspunde diverselor nevoi financiare ale afacerii tale. Această facilitate poate fi acordată atât în LEI, cât și în EUR, oferind flexibilitate în funcție de specificul și cerințele activității tale.

Sub „umbrela” facilității de limită de credit, poți accesa o gamă variată de produse financiare, fiecare produs fiind adaptat pentru a satisface necesități specifice. 

Printre aceste produse se numără:

  • Linii de credit
  • Descoperit de cont
  • Credite pentru capital de lucru
  • Credite și linii de credit pentru investiții
  • Scrisori de garanție bancară
  • Carduri de credit

Aceste instrumente financiare îți permit să gestionezi eficient fluxul de numerar, să finanțezi proiecte de investiții sau să acoperi cheltuieli operaționale neprevăzute.

Un alt avantaj major al plafonului de credit este flexibilitatea rambursării. Nu există un plan de rambursare fix pentru întreaga facilitate; modalitățile de rambursare sunt specifice fiecărui produs accesat sub această „umbrelă”.

Beneficiezi de acces rapid la fonduri suplimentare pe o perioadă de până la 12 luni, cu posibilitate de prelungire, și îți planifici activitatea fără restricții financiare imediate. Acest produs este ideal pentru gestionarea fluxului de numerar, acoperirea cheltuielilor operaționale, achiziția de stocuri sau investiții în noi oportunități.

Un plafon de credit flexibil nu doar că îți asigură stabilitatea financiară, dar îți permite și să inovezi și să crești, asigurându-te că afacerea ta poate face față cu succes oricăror provocări și poate valorifica orice oportunități de dezvoltare.

Avantaje suplimentare

Limita de credit

Acces rapid la produse financiare

Cu o limită de credit aprobată, poți accesa produsele financiare necesare mai repede, cu mai puține documente.

Limita de credit

Nu se raportează în CRC

Produsele accesate sub umbrela plafonului de credit nu sunt raportate la Centrala Riscurilor Bancare (CRC).

Limita de credit

Planificare financiară sigură

Știi pe ce sumă te poți baza timp de 12 luni, fără a fi obligatoriu să utilizezi întregul plafon. 

ProCredit Bank îţi oferă un produs financiar special conceput pentru a acoperi toate nevoile aferente activităţii tale curente, fie că acestea sunt în LEI sau EUR, în funcţie de specificul activităţii pe care o desfăşori.  

Câştigi flexibilitate, folosind limita de credit pentru destinaţii variate: plata furnizorilor, achitarea taxelor şi impozitelor curente şi restante către stat, plata salariilor, refinanţarea liniilor de credit contractate de la alte instituţii financiare etc.

Pentru a beneficia de această facilitate trebuie să: 

  1. Ai cont curent deschis pentru afacerea ta la ProCredit Bank;
  2. Să ai minim 18 luni de activitate economică, iar în cazul activităților sezoniere, experiența minimă necesară este de 1 sezon;
  3. Forma juridică a companiei să fie SRL, PFA, Întreprindere Individuală, Întreprindere Familială etc. 

În funcție de nevoile afacerii tale, ai flexibilitatea de a utiliza orice sumă, oricând, până când atingi limita maximă aprobată. Pentru orice detalii privind limita de credit aprobată și suma disponibilă, contactează responsabilul tău de business de la ProCredit Bank.

Îți recomandăm