ProCredit Internet Banking - ProCredit Bank

Internet Banking pentru afacerea ta

Cu platforma de Internet Banking de la ProCredit Bank, ai acces imediat la conturile tale, indiferent de locul în care te afli.

Deschide un pachet de cont curent pentru persoane juridice și beneficiezi gratuit de serviciul nostru de Internet Banking.

Avantajele ProB@nking Plus

ProCredit Bank îți oferă ProB@nking Plus – aplicația de internet banking care îți permite să efectuezi operațiuni bancare zilnice cu ușurință și în siguranță. Iată câteva dintre avantajele acestui serviciu:

  • Acces 24/7: Economisești timp având acces la conturile tale non-stop, de la orice calculator conectat la internet.
  • Siguranță maximă: Efectuezi operațiuni bancare naționale și internaționale în condiții de maximă siguranță, prin aprobarea în MobileSign.
  • Control total: Monitorizezi facil toate tranzacțiile de pe conturile companiei tale, deținând controlul deplin asupra finanțelor.
  • Flexibilitate: Realizezi operațiuni cu orice partener fără intervenția băncii, asigurându-ți astfel flexibilitatea de care ai nevoie.
  • Servicii de Asistență Online: ProCredit Bank oferă suport clienților prin intermediul chat-ului online, e-mail-urilor și prin Contact Center, pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi asistență pentru orice probleme întâmpinați.
  • Resurse Educaționale: De asemenea, banca furnizează materiale educaționale pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă și să folosească în mod eficient serviciile de Internet Banking, precum:

    Ghid plăți cu fișiere

ProB@nking Plus - Un instrument modern pentru afacerea ta

ProB@nking Plus este un instrument modern care îți permite accesul continuu la serviciile ProCredit Bank, doar cu ajutorul unui calculator conectat la internet. Nu mai este nevoie să te prezinți la ghișeul băncii pentru a efectua tranzacții sau pentru a verifica soldul conturilor tale.

Cum accesezi ProB@nking Plus

Pentru a accesa serviciul ProB@nking Plus, urmează acești pași simpli:

  1. Deschide pagina: https://ebanking.procreditbank.ro, o pagină securizată și certificată de către ProCredit Bank România.
  2. Sau vizitează site-ul nostru www.procreditbank.ro și accesează butonul „Internet Banking”.

Beneficiază acum de confortul și siguranța oferite de ProB@nking Plus și gestionează-ți conturile eficient, de oriunde și oricând!

Cele mai frecvente întrebări

Logarea în platforma Internet Banking se realizează cu numele de utilizator și cu parola pe care ați primit-o în momentul în care aţi încheiat contractul de e-Banking.

Dacă platforma de Internet Banking nu functionează, poți apela serviciul de Contact Center.

Măsuri de precauție pentru securitatea informațiilor online

Pentru Procredit Bank, siguranța clienților, atât online cât și offline, reprezintă întotdeauna o prioritate. Ca măsură de precauție în fața eventualelor atacuri de phishing, ce vizează din ce în ce mai des clienți ai băncilor, vă reamintim că:
  • Serviciul Internet Banking trebuie accesat doar prin introducerea adresei web a băncii în bara de sus a browser-ului, în acest caz, www.procreditbank.ro. Pagina web poate fi salvată în Favorite pentru o accesare mai facilă. Nu accesaţi niciodată site-ul dintr-un link primit prin e-mail sau printr-o reclamă online.
  • Orice excepție de la rutina normală în ceea ce privește procesul de accesare și utilizare a contului dumneavoastră de Internet Banking, trebuie privită ca fiind suspectă.
Suntem în permanență preocupați de securitatea datelor clienților noștri și de aceea vă rugăm să raportați orice tentativă sau suspiciune privind un eventual atac de phishing (fraudă), apelând linia de asistență 0372.100.200. Vă recomandăm să citiți documentul Informații utile în ceea ce privește Securitatea informațiilor, dar și ghidul pentru Securitatea Informatiior: Phishing.

Vă rugăm să raportați orice tentativă sau suspiciune privind un eventual atac de phishing (fraudă)

Apelați serviciul Contact Center

Program de lucru: Zile lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 20.00.

Nu ești client ProCredit Bank?

Deschide un cont 100% online și bucură-te de produse de economisire adaptate nevoilor afacerii tale, cu ZERO vizite la bancă și ZERO timp pierdut.