Finantare Verde pentru Proiecte de Dezvoltare Durabila - ProCredit Bank
Impact
Impact

În calitate de membru al Grupului ProCredit, ne aliniem la angajamentul ProCredit Holding AG față de sustenabilitate și practicile bancare responsabile. 

ESG
ESG

Principiile noastre ESG reflectă angajamentul nostru profund pentru sustenabilitate și responsabilitate socială, ghidând fiecare decizie pentru un impact pozitiv global.

Criterii de excludere
Criterii de excludere

Lista de Excludere ne concentrează eforturile exclusiv pe proiecte de impact, consolidând angajamentul ProCredit Bank față de o economie și o societate sustenabile.

Îți recomandăm

Deschide cont 100% online
Deschide cont 100% online

Cu pachetele noastre de cont curent pentru companii, poți efectua ușor toate operațiunile zilnice necesare afacerii tale: plăți, încasări, instrumente de debit, schimburi valutare și extrase de cont. 

Autorizare pe cont existent
Autorizare pe cont existent

Elimină vizitele la bancă și câștigă mai mult timp pentru afacerea ta. La ProCredit Bank, poți deschide un cont 100% online și autoriza o persoană fizică pe un cont business existent în doar câteva minute.

Limita de credit
Limita de credit

ProCredit Bank îți oferă un instrument financiar ce sprijină dezvoltarea și stabilitatea afacerii tale. Indiferent de domeniul de activitate, această limită de credit îți asigură siguranța și flexibilitatea necesare afacerii tale.

Zonele 24/7

Soluții de Cash Management

Plăți interaționale cu ProPay