Plătește rapid și în siguranță cu Apple Pay​ - ProCredit Bank

Plătește rapid și în siguranță cu Apple Pay​

Alege să înrolezi cardul VISA de la ProCredit Bank în Apple Wallet. Apple Pay îți oferă o modalitate simplă și rapidă de a efectua plăți cu telefonul mobil sau cu alte dispozitive cu sisteme de operare iOS.

Folosind Apple Pay, te bucuri de o experiență de plată simplificată și sigură.

Plătești contactless cu dispozitivul Apple

Apple Pay 1

Plătești simplu cu Apple Pay

Utilizarea Apple Pay este simplă și funcționează cu dispozitivele pe care le folosești în fiecare zi. Apple Pay are tehnologia NFC încorporată în iPhone-ul tău, astfel încât poți face plăți contactless cu ușurință și te bucuri de toate beneficiile cardului tău ProCredit Bank.

Apple Pay 2

O modalitate mai sigură și mai privată de plată

Când plătești, Apple Pay folosește un număr specific dispozitivului și un cod de tranzacție unic. Informațiile cardului tău sunt securizate, deoarece nu sunt stocate pe dispozitiv sau partajate. De asemenea, poți utiliza Face ID sau Touch ID pentru a efectua plăți.

Apple Pay 3

Acces instant la tranzacții

Cu Apple Pay, ai acces instant la fiecare tranzacție efectuată. În momentul în care navighezi la secțiunea tranzacțiilor în portofelul tău, poți vedea detaliile ultimelor 10 tranzacții. Acest lucru îți oferă transparență asupra cheltuielilor tale și îți permite să urmărești cu ușurință istoricul plăților tale.

Cum adaugi un card în Apple Wallet?

1

Aplicația Apple Wallet

Deschide aplicația "Portofel" sau Wallet pe dispozitivul tău iPhone, iPad sau Apple Watch. Apasă pe butonul "Adaugă card" sau pe semnul "+" din colțul din dreapta sus al ecranului. Selectează opțiunea "Continuă" pentru a adăuga un card de credit sau debit.

2

Adaugi datele cardului tău

Poți alege să scanezi cardul folosind camera dispozitivului pentru a introduce automat informațiile cardului sau să introduci manual detaliile cardului, precum numărul cardului, data de expirare și codul de securitate.

3

Procesul de verificare și autentificare a cardului

După ce ai introdus sau scanat informațiile cardului, urmează instrucțiunile suplimentare pentru a completa procesul de verificare și autentificare a cardului.

După ce cardul este adăugat cu succes, vei primi o notificare în acest sens. Platește cu telefonul pentru plăți în magazine, aplicații și pe web!

ProCredit Bank și Apple Pay

ProCredit Bank le oferă clienților o modalitate mai sigură și privată de a face plăți cu iPhone și Apple Watch.

Bucură-te de toate beneficiile cardului tău ProCredit Bank cu Apple Pay pe iPhone, Apple Watch, iPad și Mac.* Utilizarea Apple Pay este simplă și funcționează cu dispozitivele pe care le folosești în fiecare zi. Informațiile cardului tău sunt securizate, deoarece nu sunt stocate pe dispozitiv sau partajate atunci când plătești. Plata în magazine, aplicații și pe web nu a fost niciodată mai ușoară, mai sigură sau mai privată. 

 

*Pentru o listă a dispozitivelor Apple Pay compatibile, consultați support.apple.com/km207105.

Răspundem celor mai frecvente întrebări

Da, este considerată o opțiune sigură pentru plăți. Tehnologia folosită de Apple Pay utilizează criptare și autentificare prin amprentă digitală sau recunoaștere facială pentru a proteja informațiile tale de plată. De asemenea, Apple Pay nu stochează detaliile cardului pe dispozitivul sau serverele Apple, ceea ce face ca tranzacțiile să fie mai sigure și mai private.

Pentru a configura Apple Pay pe Apple Watch, urmează acești pași:

1. Deschide aplicația Watch pe iPhone-ul tău.
2. Apasă pe „My Watch” în partea de jos a ecranului.
3. Apasă pe „Wallet & Apple Pay”.
4. Apasă pe „Add Card” și urmează instrucțiunile pentru a adăuga un card de debit sau credit.
5. Dacă ai deja carduri salvate pe iPhone, selectează-le pentru a le adăuga și pe Apple Watch.
6. În cazul în care cardul necesită verificare, urmează instrucțiunile pentru a completa procesul de verificare.

După ce ai adăugat cardurile dorite, poți folosi Apple Pay pe Apple Watch atunci când faci plăți în magazinele care acceptă această metodă de plată.

Poți adauga în Apple Wallet orice card emis de ProCredit Bank, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. 

În Apple Wallet poți adăuga următoarele tipuri de carduri:

1. Carduri de debit și credit emise de bănci sau instituții financiare participante.
2. Carduri de loialitate sau fidelitate pentru magazine, restaurante sau alte afaceri.
3. Carduri de călătorie, cum ar fi bilete de avion sau tren.
4. Carduri de evenimente, cum ar fi bilete pentru concerte sau spectacole.
5. Carduri de identificare, cum ar fi permisele de conducere sau cărțile de membru.

Este important să verifici disponibilitatea serviciului în țara ta și să te asiguri că instituția emitentă a cardului tău participă la programul Apple Wallet.

Nu, în general, nu trebuie să introduci un PIN atunci când faci plăți prin Apple Pay. În schimb, autentificarea se realizează prin amprentă digitală sau recunoașterea facială, în funcție de dispozitivul pe care-l folosești și de setările tale de securitate. Procesul de plată este mai rapid și mai sigur, fără să fie nevoie să introduci PIN-ul la fiecare tranzacție. Totuși, în anumite cazuri, cum ar fi atunci când efectuezi plăți online sau când folosești un terminal care necesită un PIN, s-ar putea să fie necesar să introduci codul PIN asociat cardului tău.

Dacă dorești să blochezi un card o poți face rapid din Internet Banking sau Mobile Banking, urmând pașii de mai jos:

Internet Banking disponibil 24/7 din secțiunea Detalii conturi > Detalii carduri > Click pe lacătul roșu din dreptul cardului pe care dorești să îl blochezi, iar cardul se va bloca după autorizarea operațiunii prin aplicația MobileSign sau prin introducerea codului primit prin SMS;

Mobile Banking disponibil 24/7 din secțiunea Carduri > Selectează cardul pe care dorești să îl blochezi > Click pe butonul Blochează card, iar cardul se va bloca după autorizarea operațiunii prin aplicația MobileSign sau prin introducerea codului primit prin SMS.

În cazul în care nu mai ai acces la cont, contactează serviciul Contact Center.

Tutorial video - Face ID

Tutorial video - Touch ID

Încă nu ești client ProCredit Bank?

Deschide un cont 100% online și bucură-te de plăți cu telefonul oricând dorești, prin Google Pay™ sau Apple Pay. Poți face toate aceste lucruri cu ZERO vizite la bancă și ZERO timp pierdut.