Carieră în ProCredit Bank - Cariere - ProCredit Bank

Carieră în ProCredit Bank România

Îți dorești să lucrezi într-o bancă pentru care mediul de lucru pozitiv, valorile comune și comunicarea deschisă sunt foarte importante?

Te așteptăm alături de echipa ProCredit Bank!

Cum este să lucrezi la ProCredit Bank?

1

Dinamic

Ne îmbunătățim constant și ne străduim să fim cu un pas înaintea condițiilor în schimbare în care ne desfășurăm activitatea.

Acest lucru este posibil numai atunci când fiecare dintre noi este interesat și motivat să se dezvolte. Grupul ProCredit investește masiv în diverse traininguri pentru a îmbunătăți calitatea muncii pe care o desfășurăm, dar și impactul pe care îl avem asupra economiei și societății în general. Toți noii angajați trec printr-un proces de integrare. Organizarea constantă de cursuri specializate și seminarii tematice la nivel de grup asigură că fiecare angajat primește cunoștințele și abilitățile necesare unei desfășurări simple și eficiente a jobului.

2

Provocator

Trainingul este o parte integrantă a tot ceea ce facem la ProCredit, investind foarte mult în creșterea personală și profesională a colegilor noștri încă din prima zi. 

În calitate de nou coleg/ă, vei fi invitat/ă să participi la Programul ProCredit Onboarding – o introducere aparte în lumea ProCredit, care combină atât module de training teoretic, cât și practic. În cadrul programului vei avea ocazia să te întâlnești cu colegi din alte țări ProCredit, să descoperi culturi noi și să te bucuri de o experiență unică de învățare. Pentru a facilita comunicarea în acest mediu internațional, programul se desfășoară în limba engleză, motiv pentru care abilitățile de limba engleză sunt o condiție prealabilă importantă pentru participare.

3

Transparent

Structura noastră salarială este corectă și transparentă și se aplică tuturor angajaților din cadrul grupului. Evoluția ta se regasește pe o grilă salarială competitivă. 

Fiecare dintre noi contribuie la succesul organizației noastre și vedem asta în rezultatele muncii noastre. Structura noastră organizațională este simplă, cu o ierarhizare directă ce facilitează împărțirea responsabilităților astfel încât să se atingă obiective comune. Succesul se reflectă nu numai în recompensele financiare individuale, ci și în oportunitățile de dezvoltare profesională și personală, ducând astfel la avantaje mult mai importante. Nu folosim sistem de bonusare în funcție de target, deoarece nu ne dorim să încurajăm tentarea clienților în a lua decizii financiare nepotrivite doar pentru îndeplinirea planurilor individuale.

4

Perspectivă

Oferim un mediu care promovează dezvoltarea personală și profesională.

Este foarte important pentru noi ca un potențial angajat să împărtășească valorile Grupului ProCredit. Experiența de muncă anterioară sau studiile în domeniul bancar nu sunt obligatorii. Poți fi fie un absolvent recent de universitate, fie un specialist cu înaltă calificare; pentru noi contează foarte mult unicitatea și dorința de a învăța lucruri noi în fiecare zi.