Creditul de INVESTITII de la ProCredit Bank, solutia potrivita pentru dezvoltarea afacerilor

ProCredit Bank pune la dispoziţia clienţilor săi IMM, inclusiv celor cu activitate în agricultură, o soluţie de finaţare foarte avantajoasă menită să susţină planurile de dezvoltare a acestor afaceri.

 

Creditul de INVESTIŢIIde la ProCredit Bank este soluţia care permite finanţarea integrală a proiectului de investiţii, întrucât banca nu solicită obligatoriu contribuţia proprie a clientului. De asemenea, în perioada 09 mai 2013 – 30 septembrie 2013, analiza dosarului de credit al clientului este efectuată gratuit de ProCredit Bank.

 

Creditul de INVESTIŢIIde la ProCredit Bank se poate acorda pe cea mai mare perioadă de finanţare din piaţă în acest moment, putând avea o maturitate de până la 15 ani pentru imobileşi depână la10 ani pentru echipamente, ceea ce oferă întreprinderilor mici şi mijlocii o flexibilitate sporită în gestionarea activităţii financiare. În acest sens, planul de rambursare este adaptatspecificului activităţii respectivei întreprinderi, clienţii putând opta pentru o perioadă de graţie de până la 12 luni şi / sau pentru plataunor rate inegale, în funcţie de sezonalitatea afacerii.

 

Oferta este valabilă atât pentru clienţii recurenţi ai băncii, cât şi pentru clienţii noi, acoperind inclusiv  refinaţarea creditelor de investiţii obţinute de la alte instituţii financiare. Garanţiile solicitate sunt flexibile, prin colaborarea cu F.N.G.C.I.M.M.

 

În plus, în perioada campaniei, clienţii noi ai băncii beneficiază de o ofertă financiară avantajoasă – Creditul deINVESTIŢII poate fi accesat cu un comision de acordare redus, de doar 0,5%, în condiţiile în care aceştia optează şi pentru activarea pachetului de servicii bancare ProActiv IMM, o soluţie pentru tranzacţiile curente ale IMM-urilor, cu un cost lunar fix avantajos, valabil până la 31.12.2014. Costul lunar fix, care, în funcție de mărimea afacerii, este cuprins între 50 și 250 lei,acoperă comisioanele pentru plăţile naţionale mai mici de 50.000 lei, ordonate în regim normal, comisionul de administrare pentru serviciul de Internet Banking – ProB@nking Plus, comisionul pentru serviciul InfoSMS, prin care clienţii primesc zilnic informaţii despre biletele la ordin şi CEC-urile scadente la plată. În plus, deschidere şi administrare contului curent este gratuită.

 

ProCredit Bank susţine activitatea IMM-urilor din România de 11 ani, căutând în permanenţă soluţii financiare flexibile şi avantajoase pentru dezvoltarea acestora.


Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42/0724.330.559

ProcreditPR@procreditbank.ro