ProCredit Bank îşi extinde reţeaua de sucursale în zonele cu potenţial agricol din România

Bucureşti, 24 mai 2013

 

ProCredit Bankcontinuă procesul de extindere a reţelei de sucursale în zonele cu potenţial agricol din România, deschizând luni, 27 mai 2013, o nouă locaţie în comuna Matca, judeţul Galaţi, după ce la începutul anului, în februarie, a ajuns mai aproape de agricultorii din Olt prin sucursala de deschisă în comuna Izbiceni.

 

Suntem o bancă orientată spre dezvoltare, concentrată pe finanţarea activităţii agricole şi a IMM-urilor. Acordăm credite producătorilor agricoli şi firmelor cu activitate în agricultură, fiind partenerul a peste 11.000 exploataţii agricole din toată ţara. Creditarea agriculturii este pentru noi una dintre priorităţile de business, acesta fiind şi motivul pentru care dorim să fim prezenţi cât mai aproape de beneficiarii direcţi ai serviciilor pe care le oferim”, spune Andreea Enache, Directorul Diviziei de Clienţi Persoane Juridice.

 

În perioada 2002 – 2012, ProCredit Bank a acordat peste45.000 credite agricole, în valoare de peste230 milioane euro agricultorilor şi companiilor specializate în agricultură din România, ajungând în prezent să aibă aproximativ 30% din portofoliul de credite îndreptat către acest segment.                

 

Banca are în prezent o reţea de 27 de sucursale şi agenţii distribuite cu precădere în zona de sud a României, deservind o arie larga de clienţi care îşi desfăşoară activitatea în domenii precum cultura cerealelor, legumicultură, zootehnie. Sucursalele din oraşele mari, precum Timişoara, Constanţa şi Bucureşti au, de asemenea, clienţi care desfăşoară activitate agricolă în zonele din împrejurimi.

 

“Serviciile pe care noi le oferim agricultorilor sunt special create pentru a răspunde cât mai bine nevoilor financiare ale acestora. La ProCredit Bank, aceştia pot accesa finanţare cu modalităţi variante de rambursare, având posibilitatea plăţilor sezoniere, la recolta, de exemplu, dacă specificul domeniului o cere, şi perioade de graţie în lunile în care nu au activitate. În plus, avem o echipă specializată de consilieri, care înţeleg particularităţile domeniului agricol şi a ramurilor acestuia şi sunt în măsură să ofere soluţii potrivite clienţilor cu care lucrează.” Andreea Enache, Directorul Diviziei de Clienţi Persoane Juridice

 

Locaţiile noi din Izbiceni şi Matca oferă servicii financiare complete agricultorilor, aceştia putând accesa şi servicii bancare precum conturile curente pentru încasări şi plăţi, conturi de economii, carduri şi servicii online. În plus, banca continuă colaborările cu  F.E.A.D.R., F.G.C.R. şi A.P.I.A. pentru a facilita accesul la finanţare pentru agricultorii din toată ţara.


Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42/0724.330.559

ProcreditPR@procreditbank.ro