ProCredit Bank si-a extins reteaua cu o noua sucursala in Timisoara

ProCredit Bank a deschis la sfârşitul lunii martie o nouă locaţie în Timişoara, fiind a doua sucursală a băncii în oraş. Situată într-o zonă ușor accesibilă pentru clienți, în strada Gheorghe Ranetti, nr. 28, aceasta răspunde nevoilor în continuă creștere în ceea ce privește spațiul pus la dispoziție pentru clienții cu care lucrăm, pentru angajații noștri și are ca obiectiv oferirea unor servicii de înaltă calitate tuturor firmelor și persoanelor fizice din Timişoara.

 

Prin noul sediu, dorim să ne întâmpinăm clienții într-o sucursală modernă, spațioasă, accesibilă, unde să se simtă bineveniți de fiecare dată și unde să punem bazele unor parteneriate de durată și de succes cu oamenii de  afaceri și clienții persoane fizice din Timişoara. Suntem convinși că vom avea în continuare o colaborare la fel de bună cu toți clienții noștri, așa cum am avut în toți cei 12 ani de activitate a noastră in Timişoara.”, spuneHeribert Kailbach, Directorul General Adjunct al ProCredit Bank România.

 

Și pentru că ProCredit Bank înțelege provocările cu care se confruntă astăzi afacerile și, totodată, care sunt nevoile financiare ale persoanelor fizice, venim cu o noua iniţiativă – o zona deself-service, un loc-cheie în cadrul sucursalei, deschis 24/7, ce permite clienților să efectueze mai multe operațiuni fără a fi nevoie de intervenția unui consilier bancar. Astfel, zona cuprinde un terminal modern de Internet Banking, care oferă mai multă mobilitateși eficiențăînefectuarea tuturoroperațiunilorbancare, un ATM pentru retrageri, iar în curând va fi instalat și un ATM  ce permite atât retrageri, cât și depuneri de numerar. 

 

Banca are o reţea de 28 de sucursale şi agenţii, fiind prezentă în toate oraşele importante şi deservind o arie largă de clienţi persoane juridice şi fizice.

 

Pentru mai multe informaţii:

Dragoș Calcan - Ofițer Relații Publice

ProCredit Bank România

Telefon: 021.201.60.42/0724.330.559

ProcreditPR@procreditbank.ro